तरबूज कि ठंडक

Posted on Updated on

तरबूज कि ठंडक
सामग्री
1. तरबूज -250 ग्राम
2. गुलाब जल –एक छोटा चम्मच
3. नीबू का रस –एक छोटा चम्मच
4. पुदीने कि पत्तियां –एक छोटा चम्मच (बारीक़ कटी हुई)
विधि
• तरबूज को छील कर बीज निकल लें
• अब तरबूज को छोटे छोटे टुकड़े में काट लें
• अब इन टुकडो को मिक्सी में पीस लें
• इसमें गुलाब जल और नीबू का रस मिला कर सर्व करें

Advertisements

एक उत्तर दें

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / बदले )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / बदले )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / बदले )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / बदले )

Connecting to %s