पावभाजी मसाला

Posted on Updated on

food1

पावभाजी मसाला
1. साबुत धनिया -२० ग्राम (हल्का भुना हुआ)
2. साबुत लाल मिर्च -२० ग्राम
3. जीरा -२० ग्राम
4. काली मिर्च -१० ग्राम
5. अमचूर -२० ग्राम
6. लौंग -५ ग्राम
7. हल्दी पाउडर -५ ग्राम
8. सोंठ -५ ग्राम
9. मेथी दाना पाउडर -५ ग्राम
10. बड़ी इलाइची -५ ग्राम
11. त्रिफला पाउडर -५ ग्राम
12. तेज पत्ता -५ ग्राम
13. काला नमक -५ ग्राम
14. नमक –स्वादानुसार या पकाते समय डालें
विधि
सब मसालों को एक साथ पीस कर डिब्बे मे भर ले

Advertisements

3 thoughts on “पावभाजी मसाला

    नाम said:
    जनवरी 31, 2011 को 8:12 पूर्वाह्न

    टचटचटचटचटचटचटचटचटचटचटचटचटचटचटचटचटचटचटचटचठ

    TEJASWINI THAKARE said:
    फ़रवरी 25, 2011 को 2:15 अपराह्न
    Ramesh Sahoo said:
    जून 7, 2011 को 6:23 अपराह्न

एक उत्तर दें

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / बदले )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / बदले )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / बदले )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / बदले )

Connecting to %s