आम पना

Posted on

सामग्री

1. कच्चे आम –एक किलो

2. जीरा पाउडर –आधा चम्मच

3. पुदीना की पत्ती –दो गुच्छा

4. काला नमक-थोड़ा सा

5. सफेद नमक –स्वादानुसार

6. चीनी –थोड़ी सी

विधि

· कच्चे आम का गुदा निकल कर हल्का सा उबाल लें

· मिक्सर में ब्लेंड कर लें और महीन कपड़े से छान लें

· इस मिश्रण में काला नमक,सफेद नमक और चीनी मिलाएं

· अब स्वाद अनुसार पानी मिलाये और ठंडा ठंडा सर्व करें

Advertisements

एक उत्तर दें

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / बदले )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / बदले )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / बदले )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / बदले )

Connecting to %s